tisdag 28 februari 2012

Jomensåatt, Man kan ju får ändra sig

Hockeykväll och Näst sista matchen hemma för mitt Kära FBK..Sedan drar slutspelet igång, Grädden på moset, som vi alla har stått o skrikit fram laget i 28 hemmaomgångar, sedan den 18 sept och
 samtidigt vet man att detta tar snart slut..Vad fan ska man göra varje tis, tors, lörd..???
 Som tur är när detta är över så drar Hockey VM och  Stanley Cup igång. I år kommer NY Rangers Bli livsfarliga, men såklart hoppas jag att Toronto Tar sig till play off.. Sedan är det Fotbolls EM och Tour De France och Os..Så denna jädra sommar kommer nog gå liiiiite fortare =)

Ang Matchen i Lördags mot Tråk Luleå... -Ja jag tycker det var helt fel att Ställa PW i mål mot Serieledarna..han har ju knappt stått någonting och sedan bara bli inställd i mål och tro att han ska tokspela som Torpet..Där Har nog Leffe missat nått. Bättre att ha Ställt honom mot t ex Växjö ikväll eller Timrå på¨Lördag..
Synd om grabben, lika synd var det om Frölundas Målis Magnus Hellberg, han var oxså matchotränad och sedan bli inslängd och ska leverera.. Nu hade Både FBK och Frölunda lag som inte var med på isen i lördags eller som igår..Så det blir klart svårt för en Målvakt att ta allt när utespelarna inte gör sitt jobb..

Lördagens match får Frögren godkänt.. Wallins utvisning i PP var inte Ok..Så ska inte en Kapten agera..
PW får oxså Godkänt pga omständigheterna..Men en sak är säker..Luleå spelar så tråkig hockey att klockorna stannar..Vinner dom SM-Guld med det spelet..Är Svensk Hockey illa ute..Då kommer ingen till Arenorna..*gäsp*



Nu skiter vi det gamla och Ser framemot kvällens drabbning.. Mot Grön Vit vår... /Tjorven

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar