söndag 9 december 2012

Ibland blir man bara matt


Först vill jag bara tacka alla Glada tillrop som jag får om min Blogg..
Tack och Åter Tack!! 

- Nu Kör vi..

Gårdagens Match..vad säger man.. - Jösses vilken fartfylld uppvisning och Hade man varit bortförd av Aliens och inte visste vilket datum det var..Så hade man fasen trott att Det var SM-Final nr 7.. "Holy Puckus" 

Wennerholm &Co sitter och dreglar över HV71 spel och imponeras av Modos Gråstensfemma eller för den delen Frölunda .. Jag säger såhär:
 -Öppna Öga förböveln!!
Släpp kaffekoppen och gratis kôrven och starta Cmore Play och
se om Matchen SAIK-FBK uppe i Muppteatern. 

Det var en Jädra häftig match mitt i Serielunken att beskåda.. Trots att Inget som stod på spel som att halka ned under kvalstrecket.. utan ren skär Kamp och Vilja..
Två lag som säkert om lottningen osv  blir rätt, Kommer spela om SM-Guldet i vår igen..när vi äntligen kan gå i Converse och slippa alla jädra jackor och tröjor och Fan och hans Illgröna Moster...

Men nu vann vi inte denna match tyvärr.. Men då börjas det direkt i Klagokörer på olika Forum och Fejsboken.. 
Folk gnäller på PW han är för dålig. Varför Lät dom inte Salak stå osv.. och Det gnälls på Ditten och Datten.. Men snälla Människor tänk ett varv till..Händer det inget Tänk igen.. 
För det Första Salak måste få Vila nångång eller hur?? Salak gör inte en Rush på 35 sek slår ned röva och sedan ut igen.. Han står längt därbak i 60 min med en utrustning som väger en hel del... Så självklart ska han få Vila då och då eller hur?? 

Jag tycker PW räcker gott att ha som Backup.. Visst jag kan tycka att han är lite liten ibland och inte sträcker ut och täcker isen..osv.. Men det har nog kära Granqvist fullkoll på. Hellre två Målvakter som är matchtränade ifall vi skulle (gud förbjude) drabbas lika illa som förra året.. att nån bli skadad.. 
Sedan får självklart folk tycka vad de vill.
Och Det är inte säkert att vi hade vunnit med Salak i mål.. 
Skoterraggarna är lika giftiga i PP som Flugsvamparna är i skogen.

Sedan har vi Nästa Klagokör.. Varför Färjestad släppte Sevc och vi har baske mig råd med han bla, bla, bla..
Har vi det?? 
Är han Värd dessa pengar han skulle ha kostat?
Hur Ofta bidrar du med att gå på match för att kunna betalat hans lön?

De flesta som ylar har då fasen inte bidragit med ett skit till FBK denna säsong..
Javisst ja Ni har ju Cmore på teven.. 
Jomenså atte Det betalar självklart hans lön... *Not
Då går nästa undanflykt in.. Det spelas för tråkig hockey och det är för dyrt att se Hockey och vi måste ta in NHL-spelare e ct..  -Öh..Va falls??
Det kostar 100:- att Stå den dyraste biljetten på sitt kostar väl 275:- och sedan finns det alltid billiga sittbiljetter som är blåmarkerade på Arenakartan.. De kostar väl 175:- Det lovar jag att ni köper öl för det varje helg för..Så varför inte låta levern Vila en helg och gå och titta på Hockey..
Annars slut och gnäll så förbannat..iallafall till mig och på Forum/FB
Jag och mina Hockeyvänner vill inte betala för att ni ska kunna sitta hemma i soffan med en Kasse Prippsblå och hinka i er.. Jag har Cmore för att kunna se bortamatcherna jag inte kan åka på.. Jag åker 12 mil till varje hemmamatch.. Jag reser kors och tvärs genom Sverige för att Supporta Färjestad.. Och ni gör fan inget alls..mer än att gnälla.. Usch!! Skärp er.. Ni har blivit hjärntvättade av Wennerholm, det största snikaren och kappvändaren som Svensk hockeyjournalistik har skådat sedan Politikern Bengt Westerberg var Minister.. Jösses!!

Skärpning har det iallafall blivit på Bapen.. 
- Herregudars vad ger Frun Berglund till Frukost egentligen.. 
 Han flår runt som ett skållat troll på isen.. Troll
Och OMG!!, Vilket Jädra mål han smällde in igår.. Jag bara stod upp i soffan och vråla!! 

Sedan Mr #30 fortsätter att övertyga..Han är så grym att folk har t om slutat klaga på han till mig iallafall.. Jag vet när en spelare ska hyllas.. 
Vilken säsong han gör.. OMG!! Så Snälla Jörgen Jönsson Skriv kontrakt NU!!!!!! 
Mr #30

PPPPPPppper Åsa Åslund..Är så het att snart kommer Wennerholm & Co skylla på Växthuseffekten på denna Kilspôjk.. Vilken jädra säsong han gör.. Tänk om Rundqvist inte hade skrivit kontrakt med han..
Och tänk om Åslund hade Gått till Råttpacket i från Solna.. Usch Bort med den tanken... 


                            Ha det gott alla Guys & Dolls och förhoppningsvis så kommer jag
           med en Glad nyhet inom en snart framtid.. 
   Pöss och Hej /Pingela


                                      ev. Stavfel och meningsbyggnadsfel skylles på denna 

                                               


                                                   



2 kommentarer:

  1. ha ha ha så sant! Gällande våran PW, så är han nu alltså en match uppvärmd till slutspelet..jag sa SLUTSPELET i ET. Ska vi alltid tvinga in honom med att prestera när det gäller som mest? (som förra året)..Han måste matchtränas han oxå för att bli bra till sen. Folk verkar inte fatta det. Ha ha gillar det här med -tänk ett varv och händer inget, tänk ett till. Roligt som tusan! /ingalill

    SvaraRadera
  2. Äntligen tjoohooo..så funkar det att kommentera för mig :))

    SvaraRadera