onsdag 22 februari 2012

Stort Hjärta

Nu har man smält in det man upplevde nere i Löfbergs Lila Arena igår.. Jag var skitnervös innan match och tänkte att Idag blir det spö för Färjestad,  Djurgården lär vara taggade och vill bara vinna detta för att ha en Chans att slippa kvalserien.. Men Det vart tvärtom.. =O
 Det var en Grön Vit Maskin som åkte fram och tillbaka på isen. Färjestad Åkte skridskor som Skålade troll..Benen bara gick och gick..Djurgården hade verkligen inget att sätta emot..
Nästan så Torpet i FBKmålet höll på att frysa ihjäl när FBK bosatte sig i Djurgårdens zon.. Wesslau, Rädda Djurgården från storstryk så som så många gånger i målet.
Vore Jag en DIF:are skulle jag vara tok-förbannad..så som dom sk Stjärnorna och lagkaptenen Nilson uppträdde skulle jag kräva mitt medlemsskap tillbaka. De åkte med huvuden hängandes, ingen tog ta i spelet.. De åkte runt och bara var missnöjda..
Det lär bli som vi sjöng igår: - "Djurgården åker ur i år, Ja Djurgården Åker Ur i år" Om ingen tar tag i laget och spelet..


Åter till Mitt Älskade Färjestad:
 #30 Marcus Paulsson Han är ovärderlig som grovjobbare, rappare på skridskor som han är nu efter hjärnskakningen vette fasen när han var..Min Favorit All time!!

Femman Med Thorell-Basse-Holtet lär bli den femman som går in och gör dom obekväma målen framöver..

 Wallin-Berglund-Lundh Kommer bli femman som tar oss hela vägen till Torget i April. För nu har dom rutinerade rävarna vaknat till liv och börjar vädra lukten av guldet.. Såg ni blicken på Wallin innan dom kom ut på isen igår.. 
Den blicken Kräver Stort  och Hårt Arbete!! 

Frögga och Sanny som backpar..Fasen det lär göra ont som tusan att möta dessa två hårda och tunga backar vid sargen eller framför mål..  Chelin såg nästan ut som han skulle börja grina igår efter tredje tacklingen från Frögga mohahahahaha... Nygren har Spelat upp sig efter en rejäl formsvacka i höst/vinter.. En tur till Bofors gjorde grabben bara gott.. Meyer har oxså spelat upp sig och plockade två djurgårdare i en tackling så att FBK backen kunde spela upp ett nytt anfall..Klockrent spel där =) 

Försvaret är som det ska vara, alltid två som helatiden rensar upp framför mål och ger en smäll eller två om nån förtjänar det ... Nästan lite Old School  från the 80´s.. 

Imorrn ska Möter FBK, AIK som kommer bli en jädrigt tuff match.. AIK kommer bli livsfarliga i årets slutspel.. Det blir att anlita anticimex för att skicka ut Gnagarna ur Arenan och Slutspelet =)

Nu Kör Vi Mot Grön Vit Vår /Tjorven

Ps. Denna tröja kom med Posten idag, mycket nöjd =)) 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar