söndag 4 november 2012

Lite Dagen efter...SUPERNOLLAN 204 min & 47 sek




Då har man varit iväg på den första Riktiga Supporterresan där vi har full Buss (Inte Minibuss eller bilar) Utan Ett Busslass med Glada Goa Människor, som bara älskar att sjunga och vara glada...en del är t om Lite för Glada så dom får ta en timeout i en Fyllecell..
Iof så måste det har varit både synfel och dålig människokännedom.. För denna person var verkligen, Inte för full för att sitta i en Cell.. Utan bara någon fjantig Ordningsvakt som ville spänna sig Lite inför sina Poliskompisar.. Men Hur som Helst, Denna person var lika Go och Glad Kexchoklad iallafall, även om han inte fick se Chokladasken från insidan hahahha... Life is like a box of chocolates

Matchen var Helt Okej !!
Det var Mäktigt att vi  Bortastå sjöng ut Plastklubben totalt.. De hade inte en Chans!!
Synd att vi inte kan få samma tryck i LL A i varje match oavsett dag och månad.. Allt bara för att sniket folk som ställer sig på ståplats och framförallt på Klackplats inte vill sjunga eller klappa i händerna... Köper er istället en Sittplats eller ställ er på Sidorna om du inte tänker delta i Klackkulturen. Vi kommer annars inte få ett tryck i Arenan som var tänkt med Klackkort..

Det var Jävligt Gott att Salak fick Visa att han är Sveriges Bästa Målvakt och t om Historisk... Med sina 204 min & 47 sek..


Supernollan: Alexander Salak 

Men Tror nu inte att Wennerholm & Co skulle bemöda sig att ens skriva det i Slasktidningarna, att Salak är den bästa målvakten..Tror att Jesus skulle återuppstå före det, innan de skulle skriva något Positivt om Färjestad... Ja möjligen, När vi Vinner Guldet i april så kommer de såklart inrusande i Våran Fina Arena och ska snika sig både det ena eller det andra..

Just nu är Wesslau är deras Gullegris..allt bara för att Slaskjournalisterna Tror att Jerusalemspacket ska vinna SM-Guld.. Skulle inte tro det..Finaltipset från mig blir FBK-SAIK.. Där vi tar dom i 4-1 matcher..Vi har bättre försvar och framförallt vi har en Supernolla...

Vi vet var vi har där bak i målet och Jag säger som vanligt - Vi syns På Törjet!!
Det Granqvist nu har gjort, är att han har Kryddat upp vårat förra "Monster" med lite atomkryddor..
Sedan var det bara att ställa Salak på isen och Siddu..
                                                           
                                                       Det blev en Supernolla..
Sedan är det gott att peka med hela fingret på alla som trodde att Salak skulle bli en Flopp pga NHL-Historiken ang att han inte hade spelat så mycket..Om nu nån fortfarande tvivlar..Ta genast närmaste genväg ut och Avgå Direkt Tack!!

Johan Larsson fick flytta till Finland för han fick ingen plats i laget..Tycker det är lite synd, han hade mycket att bevisa och Fan tro´t om inte han var höftskadad mer eller mindre hela förra säsongen.. För i Både Västerås och Nu i Finland har han presterat...

Folk tjatar om att Sevc skrev på för SAIK.. Men Hallå..Vi hade inte råd att ha han kvar..Skatteteknisktjosan som inte jag har nått koll på..Men ska vi vara ärliga..Han är påväg nedåt och han drog på sig väldans mycke utvisningar, att Tollefsen nästan är Förskolefröken jämnfört med han.. Och som Färjestad har presterat denna säsong säger jag: - Grattis Rundqvist!!
Du har värvat ett skapligt lag för inte så mycke pengar.. Nu när både Klefbom och Sanny är skadade och ja Connolly också.. Så tar FBK och grusar Stenar och plockar Järnskrot och trollar bort Vinhandlare som Smågodis på En Viktväktare konferens.. Nygren laddar bössan och Pang Det är Hål rakt igenom hela motståndarens försvar..

Min Favorit (Vem var det nu då??) Marcus Paulsson Fintar upp Målvakter så De sätter sig på VIP läktaren och drar en Kaffe..

Görtzar skjuter från höften och det Plingar mer i målet, än vad tandfen åstadkommer med en guldpeng på en hel förskoleklass när tänderna rasar ut...
Sedan är det bara roligt när Paulsson lyckas bevisa för Folk att han ska ha kontrakt nästa år.. De som fortfarande tycker han suger..Ni behöver inte prata med mig något mera ;)
                                                   
Sedan har vi de andra som gapar efter Prestberg, Jörgen Jönsson, Nordström.. Men Hallååå!!! Hockeyspelare blir gamla och presterar mindre och mindre för varje år..Idag är Hockeyn jädrig mycke snabbare än vad den var då.. Så lägg ned..Nya tider Nya Stjärnor.. Titta idag istället på vad jämnt det är i tabellen men det roligaste är att vi har +14 i målskillnad..Det var fan inte igår..

Nu blir det Elitserievila och nån fjantig Tre Kronor turnering ska göras..Säger som de Flesta..Hoppas Hoppas Att ingen Spelare i FBK blir uttagen..För mycke risker att skadas för en turnering som inte ger ett skit... Men Lycka till Åsa Hoppas du håller dig hel och visa Världen vilken suverän spelare du är =)
                                               
                                               Kom ihåg: Man ska inte kasta Bävrar i Trähus!!
                                                       
                                                               Tack & Gonatt
                                                                     /tjorven
                                                 Alla stavfel och särskrivningar,  skylls på Hallonlakrisskalle intag





2 kommentarer:

  1. Mycket bra skrivet, Tjorven, men är "supernollan" ett br smeknamn? Får mig att tänka i andra banor ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är skriven med Glimten i ögat hahahaha..Han är ju Kalas våran Salak <3

      Radera