torsdag 22 mars 2012

Blod,Svett & Stort Hjärta

                       - Herregud Äntligen Skicka Färjestad,  HV71 På Sommarlov.. 

Denna Kvartsfinal Var fasen värre än Finalen 2009 När vi tog hem Guldet och  HV71 Fick möta Jonas "Monstret" Gustafsson I mål ...
Jag Är helt slut Kroppsligen och själsligen.. Helt Nokibombi!!
Kan ni förstå Hur jobbigt det är att bara ha 1-0 ledning i 3 perioder..Hur skör tråden är att puckhelvete åker in.. Hv trycker på och kommer som Skållade Träsktroll in i zonen..
Men det Inte HV fattade var, att vi har ett Torp i mål med Licence att Bygga Ut med både Dubbelgarage och Friggebo om så skulle behövas..

                                                Sedan har Vi Sheriffen Frögren som back..
Han äter små Jesser och Krogar och Framförallt Skäggiga Miffon som Heter Ledin.. Kaviarmannen Davidsson den bredde han på som extra krydda medan han Bonka på Petrasek.. Ingen Flyttar på Frögga så är det...

Såklart Så gjorde Marcus Paulsson  det första målet på Styrning som inte är hans Special grej direkt..skitsamma Det blev mål iallafall..  Han är Slutspelskungen nr 1!!
Och Backen Kristoffer Berglund, FBK mest underskattade back. Så Jävla skridskosnabb och ett spelsinne som man inte ser ofta på backar.. Hoppas innerligt att vi får behålla han flera år framåt.. Visst han är liten, Men Fan va snabb han är.. Ovärderlig.
Peppe Lundh Likaså och Ja Ta mig hela tusan Hela Laget är ovärdelig..


                                Den enda som jag kanske inte är så Jäkla toknöjd med är väl Hilding..
Men visst som pausefågel går det väl an.
 



Basses Blodig Historia på isen av en Skridskoskena av Grillfors (inte meningen)..
- Jo men så att det susa fint i min Bikupa.. Jag hatar blod och framförallt, När det forsar och skridskor är inblandat.. 

Sedan saknades Åsa igår på isen..Men Bättre att vila Kils Stolthet till Semin.. 
För nu ska vi Ta oss an Brynäs.. Som Alla tippar som Finalmotståndare till SAIK.. 
-Öpp öpp öpp.. Stopp och Belägg..Hallååååå!!!!!
Tänk om engång till.. SAIK kommer inte ha en Sportmössechans mot AIK med Victor Fasth i mål..
 
Där Åker SAIK på Patrull så Luddet flyger ur öronen på Skotermupparna...
           


AIK´s Rosèn, Gynge,Blomdahl e ct..Kommer kriga tills sista råttgiftet är ur kroppen.. 
Så Där går Gnagarna Vinnande Ur Semistriden..


Hur det går för Mitt Älskade FBK??? Jo men så att.. - Dom kommer köra bokstavligen skiten Ur Bolibompa femman som Brynäs åker runt med och visar upp som nån jäkla Cirkus Scott!!

Vi har bättre, Nä Vi har Sveriges Bästa Målvakt i Torpet och framförallt vi har Sheriffen Frögren och han Äter Silverfiskar som proteinsnacks och Järnskrot, Det lyfter han varjedag för att bli Större och Starkare..
Brynäs: - Inte så Bra...
För:  -Dingeling Här Glider FBK in... 
Med Norgefemman inc Paulsson och Kapten Wallins Blick kommer få Dackeller (ålderman i Brynäs) att begära Pension Direkt utan att passera Gå..

Kom ihåg var ni Läste Finaltipset först!!! 
FBK-AIK!! 
- Hovet här glider vi in..Stolta Starka Färjestad!!  Inc Anticimex 

Tillsist: Tack Färjestad Bk att ni vann.. Nu slipper Gubba och jag Fira vår 23 årsdag på en Buss Till Jerusalem iof trevligt med supporteresor men Nu kan Vi vara hemma och gå ut och äta och fira den i lugn och Ro!! Så Tack!!    
Tack Färjestad Tack!!!

Ps. Ryktet går att Ledin & Davidsson Svansar runt Nere i Jönköping i Ballerinaskor..Några har sett Kamir Piros och Krogs Hoppa hopprep.. Så dom verkar vara nöjda med sommarlov iallafall Ds.

1 kommentar: